U bent hier

Lid worden bij Punch

Je bent hier, omdat je interesse hebt in het basketballen bij DSBV Punch. Super mooi! Er kan bij Punch gebasketbald worden op veel verschillende competitieniveaus tot en met promotiedivisie. Alleen training volgen kan ook. Beginners zijn bij Punch ook welkom, zelfs al heb je nog nooit een lay-up gelopen!

Een keertje meetrainen

Lijkt het je leuk om een keer een andere sport te beoefenen en misschien is basketbal wel iets voor jou? Of heb je al gebasketbald en ben je op zoek naar een nieuwe club? Als je een keer mee wil trainen, stuur dan even een mailtje naar de secretaris (secretaris@punch-basketball.nl) om te vragen wanneer dit het beste kan.

Inschrijven

Al besloten dat je lid wil worden? Vul hiervoor het inschrijfformulier in. Dit formulier is te vinden op de site bij de downloads. Je kan ook een keer naar de training komen en daar om een formulier vragen. Wil je competitie spelen? Zorg dan dat je je op tijd inschrijft. Er kan dan een plaatsje in een passend team voor je gezocht worden.
Het inschrijfformulier kan ingeleverd worden tijdens één van de trainingen of via een mailtje (ondertekend en ingescand) aan het bestuur: info@punch-basketball.nl

Uitschrijven

Je lidmaatschap loopt door totdat je deze zelf beëindigd. Als je geen lid meer wilt zijn bij Punch moet je je uitschrijven. Jezelf uitschrijven of je lidmaatschap wijzigen kun je doen door een e-mail te sturen naar het bestuur: info@punch-basketball.nl, je zal dan een bevestiging krijgen van je uitschrijving. Dit moet je doen voor 1 mei. Als je te laat uitschrijft, krijg je hier een boete voor. De hoogte van boetes is te vinden in het document dat je kan vinden bij de downloads pagina. Zodra het nieuwe seizoen is begonnen en je nog ingeschreven bent, moet je de gehele contributie betalen. Een seizoen loopt officieël van 1 augustus tot en met 31 juli.

Contributie

Als Punchlid moet je in bezit zijn van een sportkaart en Punch contributie betalen. De sportkaart is te verkrijgen bij de balie van het sportcentrum. De prijs van een sportkaart varieert, de prijs voor TU Delft studenten voor een heel seizoen staat in de tabel. De Punch contributie gaat via automatische incasso (zoals vermeld staat op het inschrijfformulier).

Sportkaart voor studenten

€ 110
Heren 1 € 162
Heren 2 € 148.50
Dames 1 / Heren 3 € 141.50
Heren 4, 5, 6, 7, 8, 9 en Dames 2 € 119.50
Trainend lid € 46