U bent hier

Over Punch Basketbal

Algemeen

Ons motto: er is meer dan alleen maar basketball. Nou is dat natuurlijk niet helemaal waar, maar het is wel zo dat elke basketballer wel eens wat anders wil. Daarom bieden wij, naast trainingen en deelname aan competities (van de Nederlandse Basketbal Bond), ook regelmatig feesten, toernooien en andere leuke dingen. Geeft basketball alleen niet genoeg voldoening? Dan kan je bij ons ook terecht om je organisatorische kwaliteiten tot bloei te laten komen door je op te geven voor een van onze commissies (zie ook de activiteiten). Blijkt dat je het goed doet en je vindt het leuk, dan kan je zelfs doorstromen naar het bestuur. Je hebt dan ook recht op een beurs of garantiemaanden, afhankelijk van je functie.

Teams

Dit seizoen hebben we 9 heren- en 2 damesteams. Dus er is altijd wel een team waar je bij past. Voor dames: Dames 1 (Afdeling) tot en met Dames 2 (Regio). En voor heren: Heren 1 (promotiedivisie) tot en met Heren 8 (Regio).

Je hoeft niet persé competitie te spelen als je lid wordt. Alleen als recreant trainen is uiteraard ook mogelijk. Alle leden (competitie en niet-competitie spelend) zijn welkom op de feesten en toernooien van de vereniging. Wanneer deze woorden niet voldoende zijn om je te overtuigen, ben je altijd welkom om een keer op een training te komen kijken en eventueel mee te doen. Je kan de trainingstijden vinden door links in het menu op "Practice Schedule" te klikken. Of kom een keer op zaterdag langs om naar de thuiswedstrijden van de verschillende teams te kijken.

Trainingen en thuiswedstrijden vinden plaats in de Unit Sport van de TU Delft

Punch in de OWee

Denk jij dat je 3 van de 5 vrije worpen raak schiet? Kom dan tijdens de OWee naar de infomarkt langs bij de Punch kraam en win een prijs!! Natuurlijk zijn we er ook tijdens de sportdag op. Ben je nou nog steeds niet geheel overtuigd en wil je meer informatie hebben over bepaalde zaken die je niet op deze internet pagina hebt kunnen vinden, dan kan je contact opnemen met iemand van het bestuur. Het bestuur staat ook voor je klaar wanneer je wel bent overtuigd en je graag lid wil worden.

History

De TU Delft Bibliotheek heeft een paar hele oude foto's van de Europa Cup wedstrijd tussen Punch en W.K.S. Legia uit 1969. Je vindt ze via deze link.